سلام سراشپز گندم هستم با اموزش باقلوا ترکی ...خمیر یوفکا ۱بسته..کره ۲۰۰گرم...پودر پسته یا هر مغزجات دیگه ای باب میلتون هست یک و نیم پیمانه میتونین اندازشو کم و بیشتر بکنین به دلخواد خودتون ...برای شربت بار..۲پیمانه آب ۲پیمانه شکر پودر هل یک ق چ زعفران دمکرده ۳ق غ لیموترش ۱ق چ چوب دارچین برای شربت .. برای شربت بار همه مواد شربت رو روی حرارت ملایم میزاریم حدودا ۲۰ دقیقه تا به قوام بیاد گاهی با لیسک کناره های قابلمه رو هم میزنیم تاشکرک نزنه لازم نیس زیاد غلیظ بشه همون تایمی که بهتون گفتم کافیه بعد از روی گاز بردارین تا به دمای محیط برسه حالا کف قالب مورد نظرتون رو چرب و طبق ویدئو بالا میچینید بعد از به اتمام رسیدن کارتون به دلخواه برش بزنید بعد قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ وبه تایم ۳۵الی۴۰ قرار میدیم بعد از طلایی شدن از داخل فر درمیاریم و شربت رو بهش اضافه میکنیم بهتره ۳ساعت داخل فر و۶ساعت داخل یخچال استراحت بدین نوش جان

باقلوا طرز تهیه باقلوا باقلوا ترکی خمیر یوفکا

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:48