املت شاپوري یکی از خوشمزه ترین صبحانه های سنتی ایرانی است که علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی نیز می باشد در واقع ترکیب جادویی تخم مرغ و رب و لوبیا پخته شده می باشد. این غذا در لاهیجان توسط قهوه چی به نام شاپور ابداع شده و کم کم در سراسر ایران محبوب شده است و به همین علت نام این غذا را املت شاپوری گذاشتند. املت شاپوری که به آن املت لوبیا هم می‌گویند یکی از انواع غذاهای سنتی و صبحانه‌های گیلانی اصیل است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. مواد لازم املت لوبيا شاپوري تخم مرغ ٥ عدد رب گوجه فرنگي٣ قاشق غذاخوري نمك، فلفل و زردچوبه كنسرو لوبيا ١ عدد املت املت-شاپوري صبحانه املت-قهوه-خانه-اي املت-با-رب صبحانه-سريع-خوشمزه breakfast آموزش آشپزي-ايراني آموزش-آشپزي غذاي-ايراني غذاهاي-سنتي غذاي-تركي چالش چالش-غذايي خنده-دار چالش-غذايي