فقدان یک چاقوی آشپزی تخصصی که برای فیله کردن گوشت و ماهی باشد همیشه در مجموعه حس میشد ولی امروز میخواهیم این کمبود را با یک چاقوی فوق العاده با کیفیت و خاص جبران کنیم. برای فیله کردن گوشت و ماهی هر سرآشپزی نیاز به چاقویی این چنینی دارد. این چاقو برای کسانی که حرفه ای در صنعت آشپزی مشغول به کار هستند ساخته شده است زیرا از متریال باکیفیت و گران قیمتی ساخته شده است. این چاقوی مخصوص فیله کردن در اندازه ی کلی 24 سانتیمتر ساخته شده است و وزن این چاقو تنها 139 گرم میباشد و سازنده ی آن یکی از سرشناس ترین سازندگان چاقوهای دستساز در زنجان و ایران یعنی استاد هادی فضلی میباشد که ( کلیک کنید) در این مقاله بصورت کاملا با این سازنده نام آشنا بصورت مفصل گفتگو شده است. حالا برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه شوید.

آشپزی چاقو چاقوزنجان فولاد دمشقی چاقوی آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:51