آموزش درست کردن «چای به» خوش عطر پاییزی از میوهء بهخوش عطر و خوش خاصیت ـــــــ ــــــ ـــــــ ــــــ این چای دارای ترکیبات فراوانی مانند پکتین است. پکتین می تواند از لخته شدن خون در رگ ها جلوگیری کند. سبب بهبود جریان گردش خون در بدن شود و پمپاژ قلب به خوبی صورت گیرد و باعث شود که افراد کمتر دچار سکته های قلبی شوند. همچنین فلاونوئید های موجود در این چای نیز ترکیبات موثر دیگری هستند که سبب می شوند که افراد کمتر به بیماری های قلبی و عروقی دچار شوند.. همه بگید واااااوووو ـــــــ ــــــ ـــــــ ــــــ چای چای-به پاییز آبان به salhvandcooking ️در روبیکا دنبال کنید