پخت-گوشت-در-شیشه عصاره-گوشت مواد لازم: گوشت گوسفند یا گوساله ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه کوچک ۱ عدد گوجه کوچک ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک،فلفل،پاپریکا به میزان لازم روغن زیتون ۲ ق غ (میتونید۱ ق غ کره بریزید) طرز تهیه: پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه ،نمک،ادویه ها و روغن زیتون را داخل غذاساز یا خرد کن بریزید و چرخ کنید تا کاملا پوره شود. داخل شیشه ،مقداری از پوره ،بریزید.سپس گوشت را داخل شیشه بزارید.دوباره از پوره ،روی گوشت بریزید. در شیشه را محکم ببندید. احتیاجی نیست که داخل شیشه ،اب بریزید.خودش در حین پخت،آب میندازه. شیشه ها را داخل قابلمه ،قرار بدید. داخل قابلمه،به اندازه ای آب بریزید که تا ۲/۳ شیشه ها را آب،دربرگیرد. روی حرارت بزارید تا آب ،بجوش بیاد. سپس در قابلمه را بزارید و به مدت ۴ ساعت برای پخت بهش زمان بدید. بعداز ۴ ساعت،گوشت کاملا پخته و آب انداخته. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای

گوشت پخت عصاره گوشت غذا بانوان غذای ایرانی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:16