این ویدئو با یک نکته ویژه شروع میشه که چطور به ته‌چین مزه‌ی طلایی بدیم! همه ما می‌دونیم که یک ته‌چین خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه ، ترد باشه، طلایی باشه، خوش عطر باشه، خمیر نباشه و... حالا دستورالعمل اینکه چطور خودمون بتونیم یک ته‌چین با همین خصوصیات طلایی آماده کنیم رو با تماشای این ویدئو یاد می‌گیریم. لطفا لذت ببرید‌.️ فوت کوزه‌گری شما برای پخت یک ته‌چین ناب چیه!؟ مواد لازم: - مایه اصلی ته‌چین: طبق دستور داده‌شده - سینه مرغ: ۴ تا ۵ عدد - نمک و دانه فلفل سیاه (كوبيده‌شده): به میزان لازم - خلال بادام: ٢ قاشق سوپ‌خوری - کره: به میزان لازم - زرشک (شسته و آب‌گرفته‌شده): مقداری برای تزیین - شکر: ١ قاشق سوپ‌خوری - زعفران (ساییده و حل‌شده در آب‌جوش): ٢ قاشق سوپ‌خوری - خلال پسته: ٢ قاشق سوپ‌خوری - روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن): به میزان لازم مواد لازم ته‌چین (مایه اصلی): - برنج: ٣پیمانه (۴٨٠ گرم) - نمک: به میزان لازم - تخم‌مرغ: ۴ عدد - ماست (چکیده و ترش): ٣٠٠ گرم - زعفران (ساییده و حل‌شده در آب): ٣ قاشق سوپ‌خوری - کره: ١ پیمانه (١۶٠ گرم) - روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): ١/۴ پیمانه مایه اصلی