پختن هر نوع گوشتی به این صورت با برنج آن را بسیار خوشمزه می کند. مواد لازم و دستورالعمل گام به گام برای تهیه دستور طرز پخت گوشت در یک قابلمه یا یک ووک کمی روغن نباتی اضافه کنید گوشت (گوشت 600 گرم) را به قطعات کوچک برش دهید گوشت را روی حرارت زیاد قرار دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس، مواد زیر را اضافه کنید: پیاز (250 گرم) فلفل دلمه ای (200 گرم) یک قاشق غذاخوری سیر (15 گرم) نمک به میزان دلخواه و یک قاشق چایخوری زیره، گشنیز، پاپریکا و فلفل سیاه و یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه گوجه فرنگی خرد شده (300 گرم) همه چیز را با هم مخلوط کنید و سپس روی گوشت را با آب داغ بپوشانید گوشت را روی حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود بپزید طرز تهیه برنج در یک قابلمه، کمی روغن نباتی اضافه کنید مواد زیر را اضافه کنید پیاز (200 گرم) هل، میخک، برگ بو و چوب دارچین همه چیز را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز کاراملی شود سپس، مواد زیر را اضافه کنید: یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده (10 گرم) سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (45 گرم) گوجه فرنگی (300 گرم) سه فنجان برنج آمریکایی شسته شده نمک و قورمه س