مواد اولیه: پیاز یک عدد فلفل دلمه 1عدد برنج 1پیمانه سینه مرغ 1عدد کره 50گرم کنسرو گوجه فرنگی 1عدد روغن به مقدار لازم نمک به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و همراه با برنج کمی تفت میدهیم گوجه فرنگی را اضافه کرده و اب میریزیم تا یک بند انگشت روی برنج را بگیرد و به صورت کته میپزیم . مرغ را با کره و نمک تفت میدهیم و کنار غذا سرو میکنیم Instagram: , Telegram: Apparat : Website: www://rojintaak.com - روژین-تاک روژین کنسروروژین محصولات-غذایی-روژین صنایع-غذایی-روژین رب-روژین سس-روژین تاریخ غذا غذای-ایرانی زندگی خورش آشپزی