. ليمو عسلى مخصوص ٣٦٥ روزِ سال بهم بگيد كه امتحانش كردين؟ نكته: هسته ى ليمو ها را كامل خارج كنيد. نكته: ميزان عسل را كم نكنيد چون ممكن است كپك بزند. نكته: بعد از يك هفته، داخل زيپ لاك در فريزر نگهدارى كنيد. نكته: تدى مستر بين دست رايان بود موقع فيلم آشپزى خلاصه رسپى ليمو سنگى ٤ سايز كوچك عسل ٤٠٠ گرم پوست ليمو ها را كامل بشوييد و با فرچه و يا بانمك كامل بسابيد و اسلايس كنيد. در يك ظرف در دار يك لايه عسل بريزيد و روى عسل ها اسلايس هاى ليمو را بچينيد و همينطور لاسه ها را ادامه دهيد. يك لايه ليمو يك لايه عسل تا بالا. در ظرف را ببنديد و يك تكان دهيد. به مدت ٣ روز داخل يخچال نگه داريد و هر ده ساعت ظرف را تكان دهيد. اين ليمو عسلى ها را هم مى تونايد با نوشيدنى هاى گرم مثل چاى و دمنوش ها ميل كنيد و هم مى توانيد با سودا و آب يخ مصرف كنيد. تا يك هفته در يخچال و بعد از يك هفته، مطابق ويديو داخل زيپ لاك قرار دهيد و در فريزر نگهدارى كنيد. نوش نوش جانتون Recipe summary Lemon 4 small Honey 400 g Instruction as video. Bon bon appetit ليمو ليمورسپى ليمو-رسپى ليموترش ليمو-ترش نوش