مواد اولیه: گوشت سردست گوسفندی با استخوان: 250 گرم پیاز : یک عدد کوچک برنج : 50 گرم نخود : 50 گرم لوبیا قرمز : 50 گرم عدس : 50 گرم سبزی ( تره، ترخان ،شوید): 200 گرم پیاز داغ : 1.5 قاشق غذاخوری ترخان خشک : 1 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و زردچوبه : به اندازه کافی روغن:به مقدار لازم آب:به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید. نخود و لوبیا را در قابلمه ای مناسب بریزید و پر از آب کنید و با کمی نمک روی حرارت قرار بدهید تا بپزند. عدس ها را نیز جداگانه در یک ظرف بگذارید و مقداری مناسب روی آن بریزید و بگذارید تا عدس ها نیز بپزید. گوشت را همراه پیاز و ادویه پخته و اجازه دهید خوب پخته شود.برنج های نیم دانه ای را که از قبل شسته بوده اید را نیز جداگانه با مقداری آب بگذارید تا بپزد. سبزی های گفته شده در مواد اولیه را پاک کنید و سپس آن ها را بشورید و خرد کنید و کاملاً تفت بدهید تا بپزد. دقت کنید درصورت نبود تره یا علاقه نداشتن به آن می توانید از تره فرنگی استفاده کنید. بعد از اینکه حبوبات کاملاً پخت، حبوبات را به همراه سبزی ها به برن