مواد لازم و دستورالعمل طرز تهیه مینی پیتزا طرز تهیه خمیر پیتزا ابتدا با تهیه مخلوط مخمر خشک شروع کنید یک و یک چهارم فنجان آب گرم و یک قاشق غذاخوری مایه خمیر و یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه فعال شود. در یک کاسه خمیر مواد زیر را اضافه کنید: سه فنجان آرد همه منظوره یک قاشق چایخوری نمک مخمر را اضافه کنید یک چهارم فنجان روغن زیتون خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید قوام خمیر باید متوسط سفت باشد خمیر را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک کاسه قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 2 ساعت ور بیاید طرز تهیه سس پیتزا در یک قابلمه، کمی روغن زیتون بریزید سیر رنده شده (10 گرم) را اضافه کنید و آن را به مدت 30 ثانیه بچرخانید یک و نیم فنجان پوره گوجه فرنگی کنسرو شده یا تازه اضافه کنید سس را مزه دار کنید: پونه کوهی و شکر از هر کدام یک قاشق چایخوری و فلفل سیاه و نمک یک چهارم قاشق چایخوری اجازه دهید سس به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا بعد درست کردن مینی پیتزا به خمیر برگردید خمیر را صاف کنید با یک فنجان