کاپ کیک شکلات نارگیلی مربی: بهاره امامی پور کاپ کیک شکلات و نارگیل داریم با بافتی عالی و طعمی بینظیر یکجا طعم شکلات و نارگیل را با هم حس میکنی مواد لازم رویه نارگیلی: پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ۲ لیوان سر پر پودر قند نصف لیوان روغن مایع ۳/۴ لیوان سفیده تخم مرغ ۴ عدد وانیل کمی مواد لازم کیک: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ۱ لیوان پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم) آرد ۲/۵ لیوان (هر لیوان آرد حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ گرم است) بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری وانیل کمی طرز تهیه: برای درست کردن مواد رویه ابتدا به سفیدههای تخم مرغ پودر نارگیل چرب و پودر قند الک شده را اضافه میکنیم روغن مایع کاملا داغ را اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم وقتی مواد را خوب هم زدیم باید غلظتش مانند فیلم شود طوری که مواد راحت از قیف بیرون بیاید.اگر مواد هنوز شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنید. برای درست کردن کیک تخم مرغها را با شکر و وانیل ۳ تا ۴ دقیقه همزن هم میزنیم بعد شیر گرم را اضافه میکنیم فقط ۵ تا ۶ ثانیه هم میزنیم روغن مایع را اضافه کرده و چند ثانیه هم میزنیم حالا مخلوط آرد، بیکینگ پودر