طرز تهیه مربای هویج / مربا هویج / مربای هویج خوش رنگ مربای هویج علاوه بر طعم خوشمزهاش، خواص زیادی هم داره. هویج سرشار از ویتامین A هست که به سلامت چشمها و پوست کمک میکنه و یک انتخاب عالی برای صبحانه یا عصرانه است. مواد لازم: هویج: 500 گرم شکر: 500 گرم آب: 2 لیوان زعفران و گلاب جوهر لیمو:نوک ق چ وانیل به دلخواه: نصف ق چ هویجها را به دقت بشویید و پوست بگیرید. هویجها را به صورت ریز رنده کنید. در یک قابلمه، هویجهای رندهشده را بریزید و 2 پیمانه آب و شکر را به آن اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید . مواد را به خوبی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و مخلوط یکدست شود.سپس حرارت را خیلی کم کرده و اجازه دهید مربا به آرامی بجوشد.در این مرحله، آب لیمو، وانیل یا گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید مربا به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بجوشد تا طعمها با هم ترکیب شوند.پس از اینکه مربا به قوام دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملاً سرد شود. مربا را میتوانید در شیشههای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. نکته اگر مربا خیلی شل بود، میتوانید چند دقیقه بیشتر بگذارید ت