رازهای مربای به خانگی قرمز و شیشه ای با کامل ترین روش در فضای مجازی توی این ویدیو طرز تهیه مربای به خانگی رو یاد میگیرید مربای به یا مربای بهی جزو مربا های معروف ایرانی هست که پای ثابت سفره صبحانه ایرانی هاست من که عاشقشم. مربای به اندازه مربای آلبالو و مربای هویج و یا مربای توت فرنگی طرفدار داره. مواد لازم: به: ۱ کیلو شکر: ۱کیلو آب: ۶ تا ۷ لیوان (تقریبی) هل: ۷ عدد جوهر لیمو: ۱.۴ ق.چ الان که فصل پاییزه و میوه به فراوانه مربای به بهترین گزینه هست. قبلا بهتون مربای آلبالو و مربای توت فرنگی رو یاد داده بودم. برای داشتن یه مربای به خوشرنگ و عالی به نکاتی که داخل ویدیو گفتم با دقت توجه کنید. بخش بندی ویدیو: 00:00 توضیحات 01:14 نحوه انتخاب به مناسب برای مربای به 02:55 نحوه خرد کردن صحیح به برای مربای به 06:51 نحوه اندازه گیری به برای مربای به 08:16 پخت اولیه مربا به خانگی 12:54 مرحله اضافه کردن شکر به مربا و پخت اصلی 20:06 تست غلظت مربا 21:58 مرحله استراحت نهایی مربای به 22:51 نتیجه نهایی مربا، غلظت و نحوه نگه داری 25:07 ماندگاری مربا، خواص میوه به و تست ممنون میشم با لایک ویدیو و گذاشتن

مربا مربای به آشپزی طرز تهیه مربا مربا به

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 27:27