حلیم بادمجان halim bademjan مواد لازم : یک لیوان عدس خیس خورده یک لیوان برنج خیس خورده ۳۰۰ گرم‌گوشت گوسفندی نصف لیوان پیاز داغ دو قاشق غذاخوری سیرداغ دو قاشق غذاخوری نعناع داغ نصف لیوان گردو (داخل یا روی حلیم ) یک‌کیلو بادمجان یک لیوان کشک رقیق شده نمک‌و‌فلفل و زردچوبه ingredients : A glass of soaked lentils A glass of soaked rice 300 grams of mutton Half a glass of hot onion Two tablespoons of sirdagh Two tablespoons of hot mint Half a cup of walnuts (inside or on top of Halim) One kilo of eggplant A glass of diluted curd Salt, pepper and turmeric حلیم حلیم-بادمجان غذای-سالم غذای-ایرانی