سلام رفقا ️ توی این پست راجع به سوالی که زیاد ازم میپرسید و البته جوابش یه اصطلاح جذابه صحبت میکنم. RDT Ross Droplet Technique اسپری کردن آب روی دان قهوه قبل از اسیاب برای کم کردن الکتریسیته و استاتیک و البته جلوگیری از پخش و پلا شدن ذرات اسیاب شده ی قهوه توضیح این تکنیک هست. توی فیلم با و بدون اسپری آب ، اولیش فیلم آسیاب خودم هست که بااینکه اسیاب معمولی ای هست اما تو اینهم تاثیر داره پس هر اسیابی دارید حتی اسیاب دستی حتما از این تکنیک استفاده کنید. اگر امتحان کردی از قبل و بعدش فیلم بگیر استوری کن منو منشن کن تا برای بقیه رفقا بذارم ️ قهوه قهوه-ساز قهوه-تلخ باریستا دان-قهوه نوا۱۲۸ اسپرسوساز قهوه-اسپرسو اسپرسوساز-دلونگی اسپرسوساز-برقی آموزش-قهوه لته-آرت لته آموزش-قهوه-اسپرسو قهوه-عربیکا coffee coffeetime coffeelover coffeeart coffeegram rdt آسیاب-قهوه اسپرسو کافه کافه-گردی تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و ا

اسپری قهوه قهوه آموزش باریستا دم کردن قهوه کلاسدونی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:50