چگونه قهوه با بستنی خانگی خوشمزه تجربه کنیم؟! قهوه آفوگاتو از ترکیب بستنی و قهوه اسپرسو داغ میباشد مواد لازم: پودر قهوه اسپرسو به اندازه سبد موکاپات آب به اندازه ای بریزید که تا زیر سوپاپ موکاپات پر شود بستنی به میزان لازم طرز تهیه: مرحله اول:عصاره گیری قهوه اسپرسو برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید سبد قهوه رو جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله کم تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه. حدود پنج الی هفت دقیقه طول میکشه . داخل فنجان مورد نظر،از هر نوع بستنی که تمایل دارید،بریزید.مقدار بستنی سلیقه ایه. روی بستنی ،از قهوه اسپرسو داغ بریزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین