کد171 حلوای-پسته مواد لازم آرد سه صفر : ۳ لیوان دسته دار فرانسه روغن جامد سه چهارم لیوان پودر قند یه لیوان کره ۲۵ گرم شکلات سکه ای شیری مارک کارات ۲۰۰ گرم پودر پسته نصف لیوان پودر هل یک ق چ . طرز تهیه: اول آرد رو الک کردم و رو حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تفت دادم به طوری که خامیش کلا از بین رفت ولی رنگش عوض نشد. بعد تفت دادن دوباره الک کردم و روغن جامد و کره رو اضافه کردم و روی حرارت ۵ دقیقه تفت دادم حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم یکم از حرارت بیوفته و بخار حلوا گرفته شه بعد پودر هل و پودر قند رو الک کردم و هم زدم بعد پودر پسته رو قاطیش کردم برای اینکه حلواتون خوشرنگ دربیاد دو قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید شکلات هارو روی بخار کتری آب کردم داخل قالب ها ریختم و ۱۰ دقیقه داخل فریزر گذاشتم بعد اینکه شکلات ها سفت شد از حلوا برداشتم طبق فیلم داخل قالب هارو پر کردم و دوباره فریزر گذاشتم و همینطور که میبینید به راحتی بدون چرب کردن از قالب جدا شدن. (میتونین حلوا رو دو قسمت کنید و زعفران دم کرده یا پودر کاکائو یا پودر گل سرخ اضافه کنید سلیقه ای هست )