لوبیا چیتی یا قرمز ۲۵۰ گ بلغور گندم ۱ پ سرخالی پودر نان ۱/۲ پ آویشن، فلفل سیاه، پودر گوجه، پاپریکا، سماق، پودر سیر، پودر پیاز هر کدام ۱ ق چ رب گوجه ۱ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک ۲ ق چ لوبیا رو خیس کرده و می پزیم. بلغور رو با آب جوش دو ساعت خیس کرده و بعد آبکش می کنیم. همه مواد رو در غذاساز می ریزیم یا چرخ می کنیم. نیاز به تخم مرغ نیست ولی میشه یکی اضافه کرد. نایلون فریزر رو چرب می کنیم و با قالب شیرینی یا قالب همبرگر یا نعلبکی شکل میدیم. روی برگر رو کمی چرب می کنیم و در روغن کم سرخ می کنیم. وقتی برگردوندیم در صورت دلخواه میشه پنیر ورقه ای روش گذاشت. با نون همبرگر و سبزیجات دلخواه و سس سرو میشه

همبرگر گیاهی فرشته باقرپور کرمان زندگی زیباست

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:44