سلام دوستای گلم طبق فیلم درست کنین خیلی راحته و خوشمزه سیو و لایک یادت نره برای تهیه مربای توت فرنگی خانگی ابتدا برگ های اضافی توت فرنگی ها را جدا می کنیم سپس آنها را تمیز می شوییم و آبکشی می کنیم. توجه داشته باشید که باید همان لحظه توت فرنگی ها را با یک دستمال تمیز خشک کنیم چون اگر بگذاریم خودشان خشک شوند آب در آن ها نفوذ می کنید و طعم اصلی خود را از دست می دهند. سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ای می ریزیم به این صورت که یک لایه توت فرنگی می ریزیم و یک لایه شکر روی آن ها می ریزیم و در لایه آخر شکر می ریزیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توت فرنگی ها آب بیندازند. سپس قابلمه را از یخچال بیرون می آوریم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.در تمام طول پروسه مربا درب قابلمه را به هیچ وجه نمی گذاریم. روی مربا کف هایی ایجاد می شود که با کف گیر آن ها را می گیریم و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی قوام می گیرد و از روی حرارت قابلمه مربا را بر می داریم سپس آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به خورد مربا برود و از شکرک زدن مربا