سلام دوستان امروز اومدیم با آموزش یک سوپ ساده در عین حال مجلسی که بسیار خوشمزه هست و به عنوان پیش غذا در خیلی از رستورانها سرو میشه. مواد لازم جو پرک یک پیمانه پیاز یک عدد هویج یک عدد نصف سینه مرغ جعفری، نمک و فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم ابتدا پیاز را تفت داده تا سبک شود بعد هویج و ادویه ها را اضافه کنید، بوی ادویه که بلند شد جو پرک بریزید و تفت دهید، سپس مرغ و آب اضافه کرده تا جوش بیاید. (اگر دوست دارید کمی سوپ ترش شود به آن مقداری رب و ابلیمو هم اضافه کنید) بعد از به جوش آمدن درب قابلمه را نیمه باز بگذارید یک ساعت زمان بدهید تا مواد پخته شوند. بعد مرغ را ریش ریش کنید و مجدد به سوپ اضافه کنید. یک ربع پایانی مقداری جعفری خرد شده بریزید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید، اگه خوشتون اومد لطفا لایک کنید، کانالمون رو دنبال و زنگوله رو بزنید تا هر زمان که ویدئو گذاشتم مطلع بشید. سپاسگزارم از اینکه ما رو میبینید.