امروز می خوام بهتون یاد بدم تا چطور بهترین ترشی بادمجان فوری درست کنی و از طعمش لذت ببری. ترشی بادمجان که امروز بهتون آموزش می دم هم طعم فوق العاده خوبی داره و خیلی تند نیست که نتونی بخوری و هم خیلی سریع بین 1 تا 2 دو هفته آماده میشه و می تونی با بهترین طعمش کنار انواع غذاها سرو کنی. من خودم چون ترشی کنار غذا خیلی دوست دارم معمولا ترشی ها رو با رسپی های مختلف درست می کنم و تو کانالمو براتون منتشر می کنم حتما ترشی هایی که بهتون یاد می دم درست کنید و نظرتون راجب طعمش بهم بگین یا اگه ترشی بلد هستین و فکر می کنید خیلی خوشمزه هست و من درست نکردم حتما رسپیش برام ارسال کنید طرز تهیه بهترین ترشی بادمجان فوری به روش آشپزی آسان بادمجان: 1 کیلو گرم <a href=' '>00:09</a> نمک برای گرفتن طعم تند بادمجان: <a href=' '>00:32</a> سیر: 1 بوته <a href=' '>00:44</a> فلفل تند: 3 عدد <a href=' '>01:16</a> آب: 2 پیمانه <a href=' '>02:55</a> سرکه: 1/2 پیمانه <a href=' '>02:57</a> نمک: 2 قاشق غذاخوری، نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>03:03</a>