مواد لازم برای تهیه آبگوشت به برای ۳ نفر: گوشت گوسفندی(یکمم دنبه داشته باشه خوبه) ۲۰۰ گرم به ۱ عدد کوچک پیاز ۱ عدد متوسط نمک فلفل زردچوبه و ادویه زیرخاکی به میزان دلخواه سرکه انگور در صورت تمایل به میزان دلخواه (من یک قاشق غذاخوری ریختم) دستور تهیه: ابتدا گوشت گوسفندی، پیاز، به، ادویه ها را در قابلمه بریزید و به مقدار مناسب داخلش آب ریختا و زیر گاز رو زیاد کنید تا به جوش آید، سپس زیر گاز را کم کنید و اجازه دهید تا ۲ ساعت کامل بپزد. نیم ساعت آخر پخت دنبه و پیاز را با گوشت کوب بکوبید و مجدداً به همراه سرکه و نمک به قابلمه اضافه کنید. این غذا حدود ۶۰٪ نیاز روزانه به آهن و نیمی از اسید فولیك را تأمین می کند و به همین دلیل مصرف آن برای کودکان، نوجوانان در حال رشد، زنان باردار و شیرده توصيه مي شود. به دلیل وجود گوشت و حبوبات، پروتئین بالايي دارد و به افزایش جذب آهن کمک می کند. حبوبات پخته حاوي ۱۵ گرم فیبر است که بیش از نیمی از نیاز روزانه را تأمین می کند و موجب احساس سیری شده و به کاهش وزن، تعدیل چربي و قند خون كمك مي کند. منبع: کتاب خوراك های بومی ایران نوش جانتون

آشپزی سالم آبگوشت سنتی آبگوشت به

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:56