گمج-کباب-گیلانی مواد لازم: گوشت گوساله یا گوسفندی نیم کیلو پیاز ۱ عدد سبزی ریز خرد شده : تره،جعفری،گشنیز،چوچاق ۱ فنجان (اگر چوچاق در دسترس نداشتید،حذف کنید) گردو آسیاب شده ۱ فنجان رب گوجه فرنگی ۱ ق غ رب انار ۲ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه،گلپر به میزان لازم آب جوش ۱ لیوان روغن مقداری طرز تهیه: در گیلان،این غذا داخل دیگ گلی محلی پخته میشود که بهش گمج می گویند. اگر در دسترس نداشتید،داخل تابه بپزید. داخل گمج مقداری روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه. گوشت را به صورت خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش فلفل و زردچوبه بزنید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. سبزی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. احتیاجی نیست که سبزی سرخ شود.گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و تفت بدید تا خامی گردو گرفته بشه.رب انار بریزید و کمی تفت بدید.یک لیوان آب جوش بریزید و در گمج را بزارید و به مدت ۲ ساعت با حرارت کم برای پخت بهش زمان بدید.بعد از ۲ ساعت،نمک و گلپر بریزید و در گمج را ببندید و یک ربع دیگه برای پخت زمان بدید تا مزه دار