پاستا-پستو-ایتالیایی مواد لازم: پاستا ۲۵۰ گرم (نصف بسته) سینه مرغ ۱ تکه کامل نمک ،فلفل ،پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون یا روغن مایع مقداری برای سرخ کردن آبلیمو ۲ ق غ برای سینه مرغ سرخ شده پودر پارمسان مقداری برای سرو برای سس: ریحان تازه بدون ساقه ۱ لیوان گردو ۵ عدد(میتونید از بادام زمینی هم استفاده کنید ) سیر ۲ حبه روغن زیتون نصف استکان پنیر پارمسان ۴ ق غ آبلیمو ۲ ق غ آویشن و فلفل مقداری طرز تهیه: داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.پاستا را داخلش بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.سپس آبکشی کنید.یک ملاقه از آب پاستا را بزارید کنار. داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش بزنید تا به راحتی پخته و سرخ بشه.بهش نمک،فلفل و پودر سیر اضافه کنید و بهم بزنید.به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم سرخ کنید. سپس ۲ ق غ روش آبلیمو بریزید و بزارید کنار. برای سس: داخل خرد کن یا مخلوط کن،ریحان،سیر،گردو،نصف استکان روغن زیتون،۴ ق غ پودر پارمسان،آویشن،فلفل و ۲ ق غ آبلیمو بریزید.همه را با هم چرخ کنید. داخل تابه،پاستای پخته ،سس پستو و یک ملاقه آ

پاستا آشپزی پاستا طرز تهیه پاستا غذا خوردنی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:57