دستور غذا روح ندارد،تو به عنوان آشپز باید روح را به دستور پخت خود اضافه کنی. ┅┅✿❀❀✿┅ کیک-یزدی-بازاری ━━═━━⊰✹✹⊱━━ مواد لازم: آب ولرم: دو سوم پیمانه پودر هل:نصف قاشق چایخوری وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری عسل:نصف قاشق چایخوری روغن مایع: یک چهارم پیمانه شکر: یک پیمانه تخم مرغ: یک عدد آرد سفید: یک و نیم پیمانه جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا همه مواد بالا رو به جز آرد سفید و جوش شیرین و بکینگ پودر داخل مخزن مخلوط کن بریزید و پنج دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه بعد یک پیمانه از آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو بریزید هم بزنید تا یکدست بشه و بقیه آرد رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید تا گوله ای نداشته باشه بعدش بریزید داخل کپسولهای کیک یزدی و روش کنجد بپاشید و بگذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۳۰ درجه که به دو مرحله پختن لازمه پنج دقیقه اول با دمای ۲۳۰ درجه و ده دقیقه دوم دما رو به دویست درجه کاهش بدین بدون اینکه در فر رو باز کنید بذارین تا پخته بشه برای قله ای شدن کیک یزدی ها یکی دمای فر زیاد باشه قله ای میشه و هم زدن زیاد دوست داشتین میت