طرز تهیه شیره خرما خانگی خرما 1 کیلو آب 2 لیتر روی حرارت متوسط وقتی جوش آمد حرارت را کم کرده برای 30 دقیقه بعد از 30 دقیقه حرارت را خاموش وقتی کاملا سرد شد در پارچه پنیر گیری بریزید بفشارید تا تمام آب خرما خارج شود آب خرما را روی حرارت متوسط گذاشته تا به غلظت لازم برسد توجه داشته باشید بعد از سرد شدن غلیظ تر میشود لطفا لایک و اشتراک کنید <a href=' '>0:00</a> پیش نمایش <a href=' '>0:13</a> شستن و گرفتن هسته خرماها <a href=' '>1:18</a> جوشاندن خرما در آب <a href=' '>1:45</a> میکس کردن و گرفتن آب خرما <a href=' '>2:37</a> پخت اصلی شیره خرما