سلام حسین هستم با کانال آشپزی آرسام و بابا در خدمتتونم. امروز اومدیم با آموزش یک شله زرد خوشمزه و عالی برای سفره های افطار مواد لازم برنج ایرانی (که بهتره نیم دانه و خوش عطر باشه) یک پیمانه شکر دو پیمانه گلاب نصف پیمانه خلال بادام زعفران دم کرده کره آب هفت پیمانه برنج را به‌ مدت 4 ساعت به همراه هفت پیمانه آب خیس کنید بعد روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید کف روی برنج را تا جایی که امکان دارد بگیرید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید، شعله را کم کنید تا پخته شود، بعد از پختن و شکفته شدن برنج، نیمی از زعفران را اضافه کنید تا رنگ زعفران به خورد برنج برود. برخی بعد از شکر زعفران را اضافه می‌کنند ولی اگر قبل از شکر اضافه شود رنگ بهتری می‌دهد. بعد شکر را اضافه کنید، سپس پودر هل را با گلاب مخلوط کرده هم بزنید و بعد از صافی رد کنید و به شله زرد اضافه کنید. خلال بادام، بقیه زعفران و. کره را اضافه کرده و دمکنی بگذارید تا ده دقیقه شله زرد دم بکشد. دم کردن شله زرد باعث می‌شود بعد از قرار دادن در یخچال آب نیندازد. حال شله زرد آماده سرو کردن است. نوش جان