آشپزخونه من درطبیعت بینهایت بزرگ و وسیع وهرروز پنجره اش رو به یکی از زیباییهای ایران زیبام باز میشه منظره زیبای امروز آشپزخونه ام ️سدلفور واقع در سواد کوه استان مازندران️ . قرار باهم یه چیز برگر فوق خوشمزه ارو آماده کنیم مواد لازم : گوشت چرخکرده سردست و قلوه گاه گوساله...نیم کیلو پیاز رنده و آب گرفته شده ...یک عدد متوسط پودر سیر ،نمک،فلفل ..مقدارشون به دلخواه ((میتونید یک قاشق پودر سوخاری و پوره نصف یک فلفل دلمه ای کبابی هم بهش اضافه کنید و یک قاشق سس باربیکیو که دراونصورت هم خیلی خوش طعم میشه )) . نکته:گوشت برگررو خیلی ورز ندید درحدیکه مواد باهم ترکیب شن کافیه اگر خیلی ورزبدید برگرتون سفت میشه . نکته:ازیک عدد تخم مرغ داخل برگر هم استفاده میشه خیلی جاها که ترجیحا وقتیکه روی زغال قرار برگرتون رو آماده کنید بهتر تخم مرغ بهش نزنید . نکته:یه طرف برگر که نیم پز شد برش گردونید تا سمت دیگه هم سطح برگرتون گریل شه این اتفاق باعث میشه آب میان بافتی برگر حفظ شه و برگر آبداری درنهایت پخت داشته باشید .