شیرینی-زبان شکر : ۱ پیمانه آب : ۱/۲ پیمانه گلاب : ۱/۴ پیمانه زعفران دم شده : ۲ ق‌غ خمیر هزارلا : ۱ بسته ‌پودر پسته : ۲ ق‌غ برای درست کردن شهد شکر رو با آب ، زعفرون و گلاب روی حرارت بزارید وقتی حل شد داخل لیوان بریزیدو کنار بزارید تا سرد بشه ( به جای شهد میتونید از ترکیب ۲ قاشق عسل با ۱ قاشق آب هم استفاده کنید ) خمیر هزارلارو یخ زدایی کنید و با کاتر شیرینی زبون کاتر بزنیدو کف سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید سطحشونو با فرچه یکم شهد بزنیدو یه خمیر دیگه روش بزارید یعنی دولایه خمیر روی هم ، روی خمیر دوم رو هم شهد بزنید و با چاقو روی سطح خمیر خط بندازید میره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ۵ دقیقه اخر هم گریل رو روشن کنید تا طلایی و خوشرنگ بشه‌ دوباره روش شهد بزنید و با پودر پسته تزئینش کنید.

آموزش شیرینی پزی خوشمزه لند شیرینی زبان

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:55