ته-چین-عدس-پلو مواد لازم: عدس ۱ ونیم لیوان برنج ۳ لیوان گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک،زعفران،روغن ،پودر دارچین و چوب دارچین به میزان لازم کشمش پلویی ۱ لیوان زرشک ۴ قاشق غذاخوری خلال بادام ۴ قاشق غذاخوری به دلخواه تخم مرغ ۱ عدد ماست ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه مقداری روغن بریزید،کشمش ،زرشک و خلال بادام را تفت بدید و بزارید کنار. داخل همون تابه ،پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید. نمک و سه قاشق غذاخوری زعفران بزنید .گوشت را کاملا سرخ کنید.اگر تمایل داشتید فلفل هم بریزید. عدس را به همراه آب و مقداری نمک و چوب دارچین به مدت نیم ساعت بپزید تا نیم پز شود. برنج را با آب و مقداری نمک به مدت ۳ ساعت بخیسانید. داخل قابلمه ای آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج رو اضافه کنید. برنج رو کمی زنده تر آبکشی کنید. داخل کاسه ای تخم مرغ،ماست ،چهار قاشق زعفران،گلاب ومقداری نمک بریزید و با هم مخلوط کنید. دو کفگیر از برنج را بردارید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کاملا بهم بزنید .سپس پنج قاشق روغن اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل قابلمه ،روغن