کالباس-گوشت مواد لازم: فیله گوساله نیم کیلو ران مرغ ۳۰۰ گرم( برای لطافت کالباس که پودر نشه) سیر ۵ حبه روغن ۸ ق غ نشاسته ذرت ۶ ق غ شیر خشک شور ۶ ق غ(لوازم قنادی ها دارند ) مخلوط آب و یخ نصف لیوان اسانس دود ۱۰ قطره سس خردل ۲ ق غ یا پودر خردل ۱ ق چ پنیر پیتزا ۱ فنجان نمک به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ادویه ها: پودر سیر،پاپریکا،پودر تخم گشنیز از هر کدام ۱ ق غ پودرزنجبیل ،پودر دارچین،فلفل سیاه،پودر هل،پودر آویشن از هر کدام نصف ق غ جوز هندی،زنیان،فلفل قرمز از هر کدام نصف ق چ طرز تهیه: گوشت و مرغ را سه بار با چرخ گوشت،چرخ کنید. میتونید با غذا ساز هم اینکار رو انجام بدید.شیر خشک،نشاسته ذرت،سس خردل،عصاره دود،رب گوجه ،روغن مایع ،اسانس دود،مخلوط آب و یخ و ادویه ها را اضافه کنید. همه را به طور کامل چرخ کنید تا حالت خمیری پیدا کنه. در آخر نمک و پنیر پیتزا بریزید و با قاشق بهم بزنید. مواد خمیری آماده ست. داخل قیف یکبار مصرف بریزید. کاور کالباس را از لوازم قنادی بخرید .مواد خمیری را با کمک قیف ،داخل کاور بریزید.ابتدا و انتهای کاور را با نخ محکم ببندید.به مدت ۷۰ دقیقه داخل آبجوش بپزید.سپس از