توضیحات:-میگو درشت و تازه: ۲۵گرم 2-سیر رنده شده: ۳حبه 3-آب دو عدد لیمو متوسط 4-نمک،فلفل: به اندازه کافی 5-آرد سفید: نصف پیمانه 6-آب سرد: نصف پیمانه یا تخم مرغ یک عدد(تو طرز تهیه توضیح دادم) 7-آرد دانه درشت نارنجی رنگ: یک پیمانه 8:روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی طرز تهیه: میگو شما با یه فرم و شکل خاصی آماده و سرو میشه خب دو ساعت میگوهاتون با آب لیمو ترش تازه،سیر،نمک و فلفل مزه دار کنید حالا میگوهارو اول آرد سفید بعد یا در آب سرد بزنید، یا تخم مرغ زده شده، (من هردوتاشو امتحان کردم و هردو خوب بود و تغییری نکرد) بعد در پودر سوخاری دانه درشت(پودر سوخاری من اسمش پانکو نارنجی رنگه) خب حالا با پشت یک قاشق خوب پودر سوخاری رو به میگو منسجم کنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید نکته: دقت کنید وقتی میگو رو تو روغن میندازین با پشت قاشق یا کفگیر(مطابق کلیپ) روی میگو بگیرید تا میگو فرم پهن خود رو حفظ کنه بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر بزارید و بعد با سس کچاب و یا تارتار که مخلوط مایونز+پیاز ریز شده+خیارشور ریز شده و کمی جعفری ساتوری شده است نوش جان️ *مزه بهشتی و خیلی خوشمزه ای داره حتما درست