مواد لازم برای تهیه شلغم پخته شده در شیشه شلغم //بخارپز کردن شلغم// بهترین راه برای مصرف شلغم و بهرهمندی از خواص شلغم بخارپز کردن آن است. مزیت بخارپز کردن شلغم نسبت به آب پز کردن آن این است که در بخارپز کردن آب شلغم که حاوی مواد مفیدی برای جلوگیری از سرطان است حفظ میشود اما هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان میشود از شلغم خارج میگردد. شلغم سرشار از ویتامین C بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی میشود. همچنین دارای خواص آنتی بیوتیکی است و میتواند در برابر کرونا به بدن یاری برساند. آب شلغم دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است و میتوانید آن را بنوشید و از خواص شلغم برای کرونا بهرهمند شوید.