این مستندکوتاه با دعوت و همکاری تیم توسعه گردشگری خوراک استان یزد تهیه شده - از بهترین دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی همین پالوده یا فالوده است که معروفترین شون فالوده شهرهای شیراز، کرمان و یزد هستند، ماده اصلی به کار رفته در هر سه نشاسته است، البته فالوده کرمان و یزد به دلیل مجاورت جغرافیایی و فرهنگی خیلی شبیه هم هستند، مستندی کوتاه از پالوده شیرازی قبلا تهیه کردیم که در همین پیج گذاشتیم، امیدواریم بزودی بتونیم با همکاری دوستان کرمانی مستندی هم از پالوده کرمان تهیه کنیم. . ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دقیق تری از تاریخچه پالوده دارند و یا مناطق دیگری که چیزی شبیه این فالوده را درست می کنند برامون کامنت بگذارند. . مرحوم حسین دهقان طزرجانی معروف به شیر حسین یکی از فالوده فروش های قدیمی شهر یزد بودند که بعد از درگذشت ایشون خانواده و فرزندانشون همچنان حرفه پدری و تولید این خوراکی سنتی را ادامه می دهند. . ممنونیم از شیر حمید و مادر گرامی شون و آقا دانیال که در منزل پدری این فالوده خوشمزه را به روش سنتی تهیه کردند با تشکر از برنامه ریزی و هماهنگی دوستان در تیم توسعه گردشگری خوراک یزد جناب آ