مواد اولیه: گوشت گوساله بدون چربی چرخ کرده خیلی نرم: 250 گرم تخم مرغ: 2 عدد پیاز متوسط: 1 تا 2 عدد (100 گرم) سبزی معطر خرد کرده (نعناع و جعفری): 2 قاشق غذاخوری لیمو ترش متوسط: 1 عدد خردل و نمک و فلفل: به قدر کافی جوز هندی رنده شده نرم: در صورت تمایل به مقدار کم طرز تهیه: برای درست کردن این غذا ابتدا 250 گرم گوشت گوساله بدون چربی خیلی نرم را چرخ کرده با پیاز رنده شده ، سبزیجات خرد شده و آب لیمو ترش مخلوط کنید. در ادامه خردل ، جوز هندی ، نمک و فلفل را افزوده و خوب ورز دهید. گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل یک توپ در آورید. روی آن را کمی گود کنید و زرده تخم مرغ را داخل آن قرار دهید. استیک تارتار را با مقداری جعفری تزیین کرده و با سس گوجه فرنگی یا کچاپ سرو نمایید. (استیک تارتار یکی از غذاهای اروپایی است که به صورت خام خورده میشود.) Instagram: Website: Telegram: Apparat : Youtub: - 123paz آشپزی آشپزخانه آشپزی-ایرانی آشپزی-خانگی فرهنگ تاریخ غذا غذای-ایرانی ۱۲۳پز 123paz زندگی خورش خورشت Twitter: