بورک-گوشت-با-فر-و-بدون-فر مواد لازم: خمیر یوفکا ۱۷ عدد پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۱۵ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا،روغن به میزان لازم رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به میزان لازم کنجد به میزان لازم آب نصف لیوان +روغن ۳ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن خمیر یوفکا زرده تخم مرغ ۱ عدد+شیر ۲ قاشق غذاخوری +زعفران ۲ قاشق غذاخوری(به دلخواه)برای رومال طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. فلفل دلمه خرد شده و قارچ خرد شده بریزید و تفت بدید.در آخر رب گوجه بزنید و تفت بدید و بعد مواد گوشتی را بزارید کنار. خمیر یوفکا را از دو ساعت قبل مصرف،از فریزر دربیارید.برای اینکه خمیر در هوای آزاد،خشک نشه،روش دستمال مرطوب بزارید. نصف لیوان آب و ۳ قاشق روغن را باهم مخلوط کنید. روی خمیر را با فرچه از مخلوط آب و روغن بزنید.سپس ابتدای خمیراز مواد گوشتی بزارید.روش پنیر پیتزا بریزید و خمیر را رول کنید. برای ا