کوفته شیرین کرمانشاه گوشت چرخی ۲۰۰ گ برنج ۱ پ پلوپز پیاز ۱ عدد نمک،فلفل، زردچوبه نعناع خشک ۲ ق غ تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد شکر ۱/۲ پ سرکه ۲/۳ پ آب ۲ پ گوشت، نمک، زردچوبه، فلفل، پیاز رنده شده، نعناع خشک و برنج که کاملآ پخته شده آبکش شده و يک تخم مرغ رو با هم ورز میدیم. اگر چسپنده نبود تخم مرغ دوم رو هم اضافه می کنیم. از مواد مقداری برمی داریم و فشرده می کنیم و شکل تخم مرغ در میاریم و در روغن سرخ می کنیم. برای سس سرکه، شکر، آب و کمی روغن رو در قابلمه می ریزیم و اجازه میدیم به جوش بیاد. میشه کمی پیاز داغ و ادویه دلخواه و نمک به سس اضافه کرد که خوشمزه تر بشه. کوفته ها رو در سس جوشان قرار میدیم. باید تا نیمه توی سس باشن. ۴۵ دقیقه با درب باز می پزیم. هر از گاهی از سس روی کوفته ها می ریزیم یا جابجاشون می کنیم