غذای مخصوص عید فطر توی کشور عربستان کَبْسه است که یکی از غذاهای ملی این کشور هم محسوب میشه. هر لقمه از این غذا رو که توی دهنتون بذارین با دنیایی از طعم ها مواجه میشین که به نظر من شگفت انگیزه. به شخصه این غذای مخصوص عید فطر عربستان رو خیلی دوست دارم، هرچند واقعا ترجیح میدم به روش سنتی عربستانی ها و با گوشت درستش کنم ولی حقیقتش دیروز که رفتم گوشت بگیرم اینقدر گرون بود که زورم اومد و به جاش مرغ گرفتم که البته اونم همچین ارزون نبود! خدا آخر و عاقبت همه مون رو با دلار ۶۵ هزار تومانی به خیر کنه! مقدار مواد لازم برای سه نفر: مرغ به مقدار لازم برنج: ۳ پیمانه پیاز: ۱ عدد ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری زنجبیل: نصف قاشق چایخوری هل: نصف قاشق چایخوری زیره سبز: نصف قاشق چایخوری نمک: ۲ قاشق چایخوری برگ بو: ۳ عدد چوب دارچین سیلان: ۱ عدد میخک: ۵ عدد هل: سه عدد لیموعمانی: ۴ عدد فلفل سیاه: ۱۵ عدد و نصف جوز هندی (مرغ با یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ، نصف قاشق چایخوری پودر سیر و دو قاشق چایخوری پاپریکای دودی و یک قاشق