رب-نارنج مواد لازم : نارنج هر ۱۰ لیتر نارنج،یک کیلو رب نارنج میدهد طرز تهیه: برای آبگیری نارنج به سلیقه خود می تونیدبا روش دستی یا با استفاده از دستگاه های آب میوه گیری، نارنج ها را آب بگیرید و سپس با دقت از یک صافی عبور بدید تا تخمه های نارنج درون آب باقی نمانند و هیچ گونه پالپی ،نداشته باشد.سه مرحله از صافی عبور بدید. در این مرحله آب نارنج را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد. در این بین هر چند دقیقه یک بار آب نارنج را کمی هم می زنیم، تا زمانی که به نقطه جوش برسد.کف روی آب نارنج را بردارید. حالا باید زمان بدهیم تا آب نارنج تبخیر شود و عصاره آن به غلظت مناسب برسد. نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که رب نارنج را نباید بیش از اندازه روی حرارت قرار دهیم، چون بیش از حد غلیظ می شود. غلیظ شدن زیادی رب باعث می شود که طعم سوختگی و تلخی بگیرد. در پایان رب اماده شده را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس درب ظرف را می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس