شیرینی نان برنجی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های غربی کشور مخصوصا کرمانشاه می باشد . برای تهیه شیرینی نان برنجی ابتدا کره هم دمای محیط و پودر قند الک شده را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید بعد با همزن ۳ دقیقه بزنید و بعد پودر هل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره بزنید در حین کار دور گیری کنید و بعد آرد را که الک شده را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسه هم بزنید و بعد گلاب را اضافه کنید و با دست ورز دهید و بعد خمیر را نصف کنید و به یک قسمت زعفران و یک قاشق آرد برنج اضافه کنید و ورز دهید تا زعفران به خورد خمیر برود و داخل کیسه های جدا خمیرها را قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از خمیر به اندازه تقریبا یک گردو بردارید و گوله کنید و در سینی فر بچینید با مهر روی آنها طرح بزنید و با تخم خرفه یا پودر پسته تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. و زمانیکه شیرینی ها آماده شدند اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند چون وقتی داغ است زود خورد می شود و بعد آرام شیرینی های نان برنجی را در ظرف مورد نظر می چ