مواد لازم برای ترشی انبه سبز: انبه سبز ۳ کیلو نمک،زردچوبه،تخم گشنیز،سیاهدانه،سیر،قیسی،فلفل هندی به میزان لازم سرکه سفید ۱ لیتر زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری (به جای شکر از عسل هم میتونید استفاده کنید. عسل ۲ قاشق غذاخوری) موادلازم سس انبه برای ترشی: انبه ۱ پیمانه(از انبه هایی که ۲۴ ساعت استراحت داده بودیم استفاده میکنیم) سرکه سفید ⅓ پیمانه سیر ۳ حبه فلفل هندی ۱ عدد تخم گشنیز به مقدارلازم طرزتهیه ترشی انبه سبز: انبه ها رو پوست گرفته و گوشت ها رو از هسته جدا میکنیم و به صورت خلالی خورد میکنیم. نمک و زردچوبه به انبه ها میزنیم و خوب ورز میدیم و به مدت ۲۴ ساعت داخل آبکش میذاریم تا آب میان بافتیش رو پس بده و نرم تر بشه و استراحت کنه.حالا برای سس این ترشی مواد لازمی که نوشتم رو میکس میکنیم. بعد از آن سرکه رو داخل ماهیتابه میریزیم وقتی که جوشید انبه،سیر،تخم گشنیز، فلفل هندی،سیاهدانه،سیر و قیسی و شکر رو اضافه میکنیم.وقتی که شروع به جوشیدن کرد ۲ دقیقه بجوشه و گاز رو خاموش میکنیم و زعفران رو اضافه میکنیم اجازه میدیم خنک بشه و ترشی ما آماده هست نوش جان نکته:اگر خواستید از ع