شیرینی دانمارکی واقعی با خمیر هزارلایه به سبک کارگاهی با کامل و حرفه ای ترین روش توی این ویدیو طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی و به همراه آموزش خمیر هزارلا مخصوص شیرینی دانمارکی رو خواهید داشت. امیدوارم از آموزش شیرینی دانمارکی خونگی به سبک کارگاهی لذت ببرید. موادلازم خمیر: آرد قنادی: ۳۰۰ گرم شکر: ۳۰ گرم نمک: ۱.ق.چ تخم مرغ: ۱ عدد روغن مایع: ۵۰ گرم خمیر مایه فوری: ۵ گرم وانیل: ۱.۴ ق.چ آب ولرم: میزان لازم برای لمینیت (روغنی که وسط شیرینی میزاریم) : ۱۵۰ گرم مارگارین صنعتی یا روغن ۴۴ یا جایگزین هایی که توی ویدیو گفتم. موادلازم کرم شیرینی دانمارکی: آب: ۵۰۰ گرم (۵۰۰ میلی لیتر) شکر: ۲۵۰ گرم آرد: ۱۲۵ گرم وانیل: ۱.۴ ق.چ گلاب در صورت تمایل سرجمع نیاز داریم خمیر ۱۲ لایه تا بخوره که یا باید دوبار ۶ لایه تا بخوره یا باید ۳ بار ۴ لایه که در هر صورت ۱۲ لایه میشه. من تای ۶ تایی رو انتخاب کردم که هم سریع تره هم راحت تر. دمای فر: ۲۴۰ درجه سانتی گراد یا ۴۶۰ درجه فارنهایت میتونید از لینک های زیر منو توی بقیه شبکه های اجتمایی دنبال کنید و با من در ارتباط باشید لینک پیج اینستاگرام لینک کانال