بستنی-سرخ-شده بستنی-داغ بستنی-سوخاری مواد لازم: بستنی ۲۰۰ گرم (برای دو عدد بستنی سرخ شده) برای هر بستنی ۱۰۰ گرم کافیه(دو عدد بستنی لیوانی ۵۰ گرمی میشه) کورن فلکس یا غلات صبحانه ۱ بسته ۳۰ گرمی تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید قنادی ۱ ق غ آب ۴ ق غ روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: داخل دو تا پیاله ماست خوری ،سلفون یا پلاستیک بزارید. داخل هر پیاله،صد گرم بستنی بزارید(به اندازه یک نارنگی).با سلفون ،بستنی را بپوشانید. با دستتان بهش شکل بدید و به شکل توپ درست کنید. به مدت ۱ ساعت داخل فریزر بزارید تا سفت بشه. کورن فلکس را با گوشتکوب ،بکوبید تا خرد بشه.احتیاجی نیست که پودر بشه.کمی درشت باشه بهتره.داخل ظرفی ،تخم مرغ،آرد و آب بریزید و بهم بزنید تا یکدست بشه. بعداز یک ساعت که بستنی سفت شد،از سلفون خارج کنید .اول داخل مخلوط تخم مرغ بغلتانید و بعد با کورن فلکس خرد شده ،پوشش بدید. بستنی را به مدت ۳ ساعت داخل فریزر بزارید تا منسجم و سفت بشه. بعد از ۳ ساعت،از فریزر بیرون بیارید و داخل روغن خیلی داغ ،به مدت ۲۰ ثانیه سرخ کنید. بعد از سرخ شدن،میتونید با شکلات ذوب شده،تزئین کنید و روش ترافل بپاشید. نوش جان لینک ک