آماده سازی مواد اولیه: روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری قارچ ورقه ورقه : 200 گرم پیازچه ورقه ورقه: 4/1 عدد سیر رنده شده : 1 حبه سرکه سفید یا آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری خامه : 2/1پیمانه آویشن: 2/1 قاشق چای خوری جعفری ساطوری : 2/1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم پاستا:دلخواه(جهت سرو) طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را شسته و آن را به شکل ورقه ای خرد نمایید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود. قارچ خرد شده را با روغن تفت دهید، سپس سیر را رنده کرده و به قارچ اضافه نمایید. در ادامه پیازچه را خرد کرده و با قارچ و سیر تفت دهید، در مرحله بعد آبلیمو یا سرکه را با خامه مخلوط کرده و بریزید. همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود ، زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد ، جعفری ساطوری شده و آویشن را اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل را بپاشید و قارچ استراگانف را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج و یا پاستایی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید