طرز بو دادن پسته با زعفران ابتدا پوست پسته را جدا کرده و در یک ظرف مناسب به پسته هانمک و آبلیمو و زعفران اضافه می کنیم و اجازه میدیم پسته ها به مدت ۶ ساعت در محلول نمک و آبلیمو زعفران استراحت کنند. در مرحله بعد پسته ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.در حین بو دادن پسته خام، حتما هر ۵ دقیقه یکبار پسته ها را هم میزنیم تا نسوزند در پایان پسته های بو داده را یک شبانه روز روی پارچه قرار میدهیم تا رطوب آن کامل گرفته شود تا کپک نزند تارا: طرز بو دادن پسته با زعفران در خانه ابتدا پوست پسته را جدا کرده و در یک ظرف مناسب به پسته هانمک و آبلیمو و زعفران اضافه می کنیم و اجازه میدیم پسته ها به مدت ۶ ساعت در محلول نمک و آبلیمو زعفران استراحت کنند. در مرحله بعد پسته ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.در حین بو دادن پسته خام، حتما هر ۵ دقیقه یکبار پسته ها را هم میزنیم تا نسوزند در پایان پسته های بو داده را یک شبانه روز روی پارچه قرار میدهیم تا رطوب آن کامل گرفته شود تا کپک نزند. آشپزی آشپزی-ایرانی پسته-بوداده آشپزی-آسان آشپزی-ساده خانه-داری village r