طرز تهیه بورک اسفناج وپنیر ترکیه ️️ با فرزانه پناهی️️ مواد لازم خمیر یوفکا یک بسته اسفناج نیم کیلو پاک شده پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم که کوچک آن ۱۰۰ گرم است پیاز یک عدد بزرگ نگینی خرد شده کره ۱۰۰ گرم نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم ️️طرز تهیه با فرزانه پناهی️️ ابتدا پیاز را نگینی کرده وبا کمی روغ سرخ کرده کمی زردچوبه هم میریزیم بعد اسفناج خام خردشده را روی پیاز میریزیم وتفت میدهیم سبک شود وکمی که سرخ شد خاموش کرده میزاریم سرد شود وبعد در کاسه ای ریخته وپنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کرده وکنار میگذ