بهترین قسمت آشپزی به نظر من نون پختنه وای که نگم از بو و عطر و طعم و بافتش پنبه ای پنبه ای حتما برای یکبار هم که شده درست کنید. ┅┅✿❀❀✿┅ نان-کدو-حلوایی ━━═━━⊰✹✹⊱━━ مواد لازم: پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری شکر : یک چهارم پیمانه و یک قاشق غذاخوری شیر ولرم: دو سوم پیمانه تخم مرغ: یک عدد روغن مایع یک چهارم پیمانه پوره کدو حلوایی دو سوم پیمانه آرد سفید: سه تا چهار پیمانه طرز تهیه:ابتدا برای سالم بودن پودر خمیر مایه پودر خمیر مایه رو با یه قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم پیمانه از شیر رو در ظرفی میریزیم و میذاریم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل کنه به اصطلاح ور بیاد بعد داخل ظرف بزرگتر تخممرغ رو هم میزنیم تا از لختگی دربیاید بعد بهش باقیمانده شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه وباقیمانده شیر و روغن مایع و پوره کدو حلوایی رو اضافه بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بهش استراحت میدیم تا خمیر دوبرابر بشه.به مدت دو ساعت طول میکشه. خمیر ور اومده رو پفش رو بگیرید و به شش یا دوازده قسمت تقسیم کنید مثل فیلم بهش شکل بدیننی