تا حالا جوجه چینی با این کیفیت خوردی️️️ سلام به روی ماهتون با آموزش جوجه چینی همراه من باشین برای یک بار هم که شده طعم واقعی جوجه چینی و به روش من تست کن اگر شما هم عاشق تنوع غذایی هستین بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و تو این مسیر خوش مزه کنارم باشی مواد لازم : فیله مرغ: ۵ عدد نمک: ۲ قاشق چایخوری پودر سیر: ۲ قاشق چایخوری پودر پیاز: ۲ قاشق چایخوری آویشن: ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ: ۱ عدد آرد: ۲ پیمانه بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری دلستر کلاسیک: ۱ لیوان آب: اگر نیاز بود طرز تهیه: فیله ها دمارگیری کردم (پوست و تاندونشون و جدا کردم ) از طول برش دادم با نصف مقدار نمک، پودر سیر،پودر پیاز فلفل سیاه و تمام آویشن مرینیت کردم و روی ظرف سلفون کشیدم و ظرف یک ساعت داخل یخچال گذاشتم تا فیله ها مزه دار بشن برای درست کردن خمیر بنیه تخم مرغ و هم زدم تا از لختگی در بیاد بعد پودر پیاز، پودر سیر و دلستر و اضافه کردم یکم هم زدم تا با هم مخلوط بشن بعد بکینگ پودر رو به آرد اضافه کردم آرد و الک کردم به مایه اضافه کردم خمیر و هم زدم تا یکدست بشه غلظت مایه باید به اندازه ماست چکید