طرز تهیه شیرینی مربایی مخصوص عید نوروز ابتدا پودر قند و کره هم دمای محیط را با لیسه مخلوط کنید و با همزن به مدت سه دقیقه بزنید در حین کار دور گیری کنید و بعد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد آرد الک شده را طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسه هم بزنید و بعد با دست ورز دهید ولی دقت داشته باشید خیلی ورز ندهید چون خمیر به روغن می افتد.خمیر را در یخچال بگذارید تا استراحت کند بعد از یخچال بیرون آوردید و با وردنه باز کنید و با کاتر مورد نظر قالب بزنید و در سینی فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید بعد از خنک شدن با مارمالاد یا ژله بریلو وسط شیرینی را پر کنید و دو لایه شیرینی را به هم وصل کنید و بعد به دلخواه روی شیرینی ها را تزیین کنید.